kennel  Cheenik´s
alaskan malamute & grönlandshund

Vi söker nytt hem till 3 st Alaskan malamuter, alla är registrerade i SKK.

1. Vi hjälper en av våra valpköpare att hitta ett nytt hem till sin tik.
Hon heter Leia och är född 26 juli 2019. 
Hon är uppvuxen med småbarn och katter och det blev tyvärr väldigt stressigt för henne med småbarnen så vi söker inte en barnfamilj, för Leia's skull. Hon är inte elak men blir osäker och kan inte koppla av med barn runt sig. Det går säkert att få henne känna tillit till barn framöver med rätt ägare som vill jobba lite med detta. Hon är van att bo inomhus och även i hundgård, både själv och med hanhund som sällskap.

Leia är en stor tik, glad och snäll och hon skulle må väldigt bra av att bo i ett lugnt hem, gärna hus på landet utan andra hundar eller med en hanhund av större ras och där hon får vara med på olika aktiviteter.


Hon är vaccinerad och i stamtavlan heter hon
Cheenik's Arctic Explorer Koda SE49229/2019


Kontakta mig på cheeniks@live.com för mer information.    


--------------------------------------------------------------------------------

Detta trodde jag ALDRIG att jag skulle skriva men flocken växer och jag vill så gärna att våra älskade "penisonärshundar" ska få skämmas bort med ännu mer kärlek, uppmärksamhet och mer tid än vad dom får hos oss nu. Att dom får vara med på lite olika aktiviteter och njuta av livet.
MED DETTA BARA OM VI HITTAR DET ABSOLUT BÄSTA HEMMET, ANNARS STANNAR DOM HOS OSS!
 

2. Vi söker nytt hem till vår vackra och underbara tik Minhja som blir 9 år i höst. En pigg, väldigt kelig och tillgiven tjej, väldigt mjuk i sättet och har varit frisk hela livet. Hon har varit en riktigt duktig draghund, gått i led och på andra positioner och tycker fortfarande det är ganska kul att dra. Perfekt friluftskompis som skulle älska att vandra i naturen. Vi söker ett hem på landet utan katter och småhundar och gärna med en hanhund som kompis. Hon är van att bo både inne och i hundgård med tillhörande hundhus. Fler bilder på hennes sida.

----------------------------------------------------------------------------------


3. Vi söker ett nytt hem till en stor härlig, snäll och kelig kille, som blir 10 år i höst.
Han är glad och pigg, har varit frisk hela sitt liv, gått som wheeldog i spannet och skulle kunna springa lite till på hobbynivå men skulle nog trivas allra bäst att få klövja, vandra eller dra pulkan med packning. En perfekt friluftskompis.
Han har aldrig bott inomhus utan bara i hundgård med tillhörande hundhus. Hemmet vi söker är ett hus på landet utan katter och andra hanhundar, tik går bra om det är av en större ras.

Är du nyfiken och vill veta mer så skicka mig ett mail på cheeniks@live.com så berättar jag mer.